Îmbunătățește-ți abilitățile culinare în timpul unui curs virtual de gătit alături de unul dintre cei mai notabili chefi din Spania: Hugo Muñoz. În această serie video, fondatorul Ugo Chan - un restaurant premiat cu o stea Michelin din Madrid, specializat în produse de sezon - îți va arăta cum să prepari trei rețete. Ia-ți ingredientele și urmărește-l acasă cum pregătește salata ruso-japoneză de cartofi cu sashimi de ton, dorada în sos în stil Bilbao și găluștele de burtă în stil madrilen. Exclusiv pentru deținătorii de carduri Mastercard.
Ce este De Neprețuit™
Să devii vedeta petrecerii servind preparatele noi și rafinate ale unui Chef vedetă.
Elementele principale
- Cunoaște-l pe Chef Hugo Muñoz și descoperă abordarea sa unică în materie de mâncare
- Îl urmărești în timp ce prezintă trei rețete fabuloase
- Impresionează-ți prietenii cu câteva preparate noi și uimitoare
- Experiența este valabilă până la data de 30 aprilie 2024
- Experiența este asigurată în limba spaniolă cu subtitrare în limba engleză
- Ingrediente necesare pentru salata ruso-japoneză de cartofi cu sashimi de ton:
- 40 de grame de file de ton roșu
- 60 de grame de mazăre boabe
- 6 bucăți de morcov mic
- 100 de grame de cartof de Canare
- 30 grame wasabi
- 400 mililitri sos de soia
- 400 mililitri oțet de orez
- 200 mililitri suc de portocale
- 200 mililitri suc de lămâie
- 20 grame gălbenuș pasteurizat
- katsuobushi
- 100 mililitri ulei de floarea-soarelui
- 50 mililitri ulei de măsline
- Sare
- Ingrediente necesare pentru dorada în sos în stil Bilbao:
- 1 bucată de doradă (sau pește alb similar)
- 1,2 kilograme de oase de pește selectate pentru a pregăti sosul în stil Bilbao
- 140 de mililitri de oțet de orez
- 20 grame de usturoi
- 8 grame de hondashi
- 20 mililitri ulei de măsline Castillo de Canena
- Shichimi Togarashi
- Sare de Maldon
- Ingrediente necesare pentru gyoza de burtă în stil madrilen:
- 1 kilogram de pulpă de vițel tăiată mărunt
- 1 kilogram de rât tăiat mărunt
- 1 kilogram de burtă neagră tăiată mărunt
- 400 de grame de ciolan cu oase
- 1 bucată de chorizo afumat
- 1 bucată de sângerete afumat
- 100 de grame de năut fiert
- 400 grame usturoi
- 400 grame ceapă
- 15 grame paprika dulce
- 4 grame paprika iute
- 15 grame pulpă de ardei choricero
- 150 mililitri sos de stridii
- 20 mililitri sos de soia
- 3 grame kimchi
- 8 grame de făină
- 8 grame de boabe de piper negru
Perioada de valabilitate a promoției:
23/12/2023 - 30/04/2024