Gastrolab Victoriei

Asa ca trebuie sa fim extrem de atenti cand vine vorba de retete, ingrediente, tehnici de gatit. Am realizat acest meniu, folosind retete vechi din Moldova, Transilvania si Tinutul Secuiesc. Am incercat sa aducem putin din bucataria traditionala regionala din aceste locuri, unde porcul mangalita, pastravul din izvorul de munte, carnea de vanat, boia de ardei de cea mai buna calitate, borsul, hreanul, tarhonul si leusteanul, au suprematia gustului autentic. Bucataria moderna fiind fara granite, nu am evitat sa propunem ingrediente clasice din toata lumea, de o calitate exceptionala care ne-a convins si incantat, pe care le pregatim si le gatim intr-un stil autentic. Va propunem aceste preparate intr-un mod care se potrivește unui restaurant modern si inovator. Gastronomia romaneasca este o comoara care trebuie pastrata si dezvoltata in continuare.

Daca faci ceva care iti place cu adevarat, te bucuri de experienta. Si asta inseamna sa fii liber, sa te trezesti dimineata, stiind ca te asteapta o zi lunga, dar la sfarsitul zilei esti obosit, dar fericit. 

10% reducere pentru posesorii de carduri VISA Infinite. https://gastrolab.ro/piatavictoriei

Pentru a beneficia de oferta, posesorii de carduri VISA Infinite,  vor prezenta cardul aferent.

N/A