Gastronomia turcească oferă o bogăție multi-dimensională și diversă din punct de vedere cultural, care s-a născut în urma unei perioade îndelungate de contopire a regiunilor geografice îndepărtate și apropiate. Datorită multitudinii sale de climate diferite, Turcia dispune de un sol extrem de fertil care oferă o floră și o faună generoasă, iar acesta este un element important care contribuie la crearea unei bucătării atemporale, trainice și echilibrate. Pentru a explora și mai mult profunzimea bucătăriei turcești, savurează un festin turcesc rafinat cu șapte feluri de mâncare pregătit de Chef Murat Deniz Temel la Alaf Bistronomy - MICHELIN Bib Gourmand Istanbul 2023. Vei putea contempla priveliștile uimitoare ale Bosforului într-un restaurant, descris de către chef ca fiind "o experiență nomadă hrănită prin rădăcinile sale". Fiecare fel de mâncare este inspirat de o regiune turcească unică și oferă produse cultivate la nivel local, pește de proveniență locală și arome unice. Ca o aluzie la structura multiculturală a bucătăriei turcești, vei savura mai multe feluri de mâncare gătite într-un cuptor cu lemne, cu vinuri asortate din regiunea fiecărui fel. În plus, Chef Murat Deniz Temel îți va explica în detaliu fiecare fel de mâncare pe măsură ce este servit. Exclusiv pentru deținătorii de carduri Mastercard.
Ce este De Neprețuit™
Să admiri Bosforul și să savureazi bucătăria și vinurile premiate din Anatolia împreună cu aventurierul tău culinar favorit
Elementele principale