Curs virtual de gătit trei rețete ”La Finca” de Susi Diaz

ID: a847a019-25cc-47c3-ae6d-41cffa2b0be0

 Descoperă cum să gătești trei preparate delicioase în cadrul unui curs virtual de gătit cu Chef Susi Díaz. Îl vei acompania pe Chef Susi Díaz care este și proprietarul restaurantului La Finca în timp ce îți va arăta cum să prepari creveți la abur cu ceapă și mazăre păstăi, orez glutinos cu sepie și un negroni de rodie, fiecare fiind decorat cu citrice, ierburi proaspete și flori din grădina sa. În plus, vei vedea cum aclamatul chef a reușit să păstreze o stea Michelin și premiul Repsol Sun pentru renumitul său restaurant încă din 2006. Exclusiv pentru deținătorii de carduri Mastercard.

 Ce este De Neprețuit™

Impresionează-ți invitații la cină cu o masă delicioasă cu fructe de mare pe care ai deprins-o de la un maestru.

Elementele principale

  • Participă la un curs de gătit online cu Chef Susi Díaz
  • Urmărește-o în timp ce pregătește trei specialitățile marcă proprie
  • Beneficiezi de instrucțiuni și sfaturi pas cu pas 
  •  Experiența este valabilă până la data de 30 aprilie 2024
  • Video disponibil în limba spaniolă cu subtitrare în limba engleză
  • Nu se impune un nivel avansat în materie de gătit pentru a vă bucura de această experiență
  • Ingrediente pentru fiecare preparat: 
    • Creveți înăbușiți cu ceapă și mazăre păstăi 
      • 4 creveți
      • 1 ceapă perlă prăjită
      • 8 păstăi de mazăre
      • Alge de mare
      • Frunze de citrice
      • Ghimbir
      • Maioneză picantă
      • Petale
      • 500 gr. de creveți cu cozi 
      • 75 ml. ulei de măsline extravirgin 
      • 15 ml. brandy
      •  2 litri de apă 
      • 20 gr. unt 
      • 75 gr. ceapă eșalotă tăiată în stil brunoise
      • 30 gr. morcov tăiat în stil brunoise
      • 50 ml. de vin alb sec 
      • 100 gr. roșii prăjite 
      • 10 ml. whisky
      • 5 gr. sare
      • 5 gr. sos picant (Valentina)
      • 20 gr. citronella
    •  Orez lipicios cu sepie 
      • 90 gr. orez
      • 4 gr. de ardei roșu tăiat în stil brunoise
      • 4 gr. de ardei verde tăiat în stil brunoise 
      • 30 gr. ceapă verde tăiată în stil brunoise 
      • 20 gr. sepie (curățată și tăiată în cuburi) 
      • 260 ml. zeamă de plevușcă 
      • 15 gr. sos concentrat de roșii 
      • 25 ml. ulei de măsline extravirgin 
      • 40 gr. cubulețe de file de ton 
      • 10 gr. ali-oli
      • 1 plevușcă crocantă
      • 1 cartof mediu 
      • 2.5 kg. de plevușcă 
      • 20 gr. ñora
      • 70 gr. usturoi curat 
    •  Negroni de rodie 
      • 90 ml. suc de rodie
      • 60 ml. gin
      • 60 ml. Campari
      • 60 ml. vermut
      • 10 cuburi de rodie
      •  Biscuiți Negroni
      •  Pudră de portocale
      •  Coji de portocală


Această ofertă a expirat
Perioada de valabilitate a promoției: 23/12/2023 - 30/06/2024